Eesti kodaniku vägistamises kahtlustatav on koduarestis

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Moskva kohus otsustas reedel mitte saata Eesti kodaniku vägistamises kahtlustatavat liiklusmiilitsat eeluurimise ajaks vanglasse ja määras 35-aastasele kahtlusalusele miilitsale Valeri Samohhinile koduaresti.

Koduaresti taotles kahtlusaluse miilitsa advokaat, tuues põhjuseks perekondlikud asjaolud. Advokaadi sõnul on kahtlusaluse abikaasa väikese lapsega haiglas, samal ajal on kodus veel kaks väikest last, teatas portaal Life News.

Koduarest tähendab, et kahtlusalune Samohhin ei tohi lahkuda oma elamurajoonist.

Kolmapäeval algatas Moskva prokuratuur Samohhini vastu kriminaalasja, kahtlustades teda vägistamises ja jõu kasutamises. Uurimine selgitas, et 1. juunil kella 15 paiku Moskva aja järgi tiris purjus Samohhin oma autosse teepervel hääletanud naise. Miilitsa ohvriks osutus 32-aastane Eesti kodanikust naine.

Samal päeval kell 15.45 pöördus naine miilitsasse ja teatas vägistamisest ning operatiivgrupp pidas kuriteos kahtlustatava kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles