Tarvas kadus tolmupilves ajalukku

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endisest restoranist Tarvas (rusune plats esiplaanil) polnud eile õhtupoolikul kella nelja paiku suurt midagi enam alles. Tagapool seisis veel viimast aega püsti vana kaubamaja, mis kaob linnapildist sel nädalal. Lammutamise ajaks suletakse hoone ees olev kõnnitee ja osa Aleksandri tänavast.
Endisest restoranist Tarvas (rusune plats esiplaanil) polnud eile õhtupoolikul kella nelja paiku suurt midagi enam alles. Tagapool seisis veel viimast aega püsti vana kaubamaja, mis kaob linnapildist sel nädalal. Lammutamise ajaks suletakse hoone ees olev kõnnitee ja osa Aleksandri tänavast. Foto: Kristjan Teedema

Endisest restoranist Tarvas olid eile hommikul Tartu kesklinnas püsti veel mõned seinad. Iga tunniga jäid need aga üha madalamaks ning õhtupoolikul jõudis lammutusjärg vana kaubamajani, mis kaob linnapildist ehk juba sel nädalal.

«Õhtuks on siin tiibhoonega kõik,» ütles eile kella kahe paiku päeval vana kaubamaja tiibhoonet lammutava Purustaja OÜ objektijuht Aivar Uljas. «Poisid panevad Aleksandri tänaval juba aedu uude kohta ja õhtupoolikul võtame vana kaubamaja käsile.»

Kaubamaja tiibhoonest polnud selleks ajaks peale rusude enam suurt midagi järel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles