Liiklusliin kolib ära Tallinna

Martin Pau
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peagi hakkavad liiklusliini kõnesid vastu võtma politsei- ja piirivalveameti töötajad Tallinna Sõle tänava teenindusbüroos. Seni on liiklusliin tegutsenud Tartus.
Peagi hakkavad liiklusliini kõnesid vastu võtma politsei- ja piirivalveameti töötajad Tallinna Sõle tänava teenindusbüroos. Seni on liiklusliin tegutsenud Tartus. Foto: Toomas Huik

Ligi seitse aastat Tartus tegutsenud politsei liiklusliin 14 900 kolib Tallinna. Kahe täiskohaga operaatori ning ületunnitööd teinud politseiametnike töö võtab üle politsei- ja piirivalveameti infotelefon.

Politsei- ja piirivalveameti juhtivkorrakaitseametnik Raul Sihver arvas, et liiklusliini ühendamine Tallinnas Sõle tänavas paikneva politsei telefonikeskusega vähendab tõenäosust, et helistaja satub ootejärjekorda.

Sihver selgitas, et politsei infotelefonil 612 3000 töötab praegu tööpäeviti hommikul kaheksast õhtul kuueni korraga kümmekond inimest ning liiklusliini funktsiooni lisamise korral 1. aprillist võetakse juurde kaks töötajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles