Kevadised tänavad täituvad jälle jalgratturitega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei paneb ratturitele südamele, et olgugi neil otsest kohustust pole, tuleks ülekäigurada ületades võimaluse korral alati tulla ratta seljast maha. Peale selle tuleks tähelepanu pöörata seadusest tulenevale kohustusele märgistada jalgratas helkurite ja lambikestega ning soovitatav on kanda alati kiivrit.
Politsei paneb ratturitele südamele, et olgugi neil otsest kohustust pole, tuleks ülekäigurada ületades võimaluse korral alati tulla ratta seljast maha. Peale selle tuleks tähelepanu pöörata seadusest tulenevale kohustusele märgistada jalgratas helkurite ja lambikestega ning soovitatav on kanda alati kiivrit. Foto: Kristjan Teedema

Kuigi kevad algab ametlikult alles järgmisel nädalal, on soojad ilmad toonud Tartu tänavatele rohkelt jalgrattureid. Värsked liiklejad on aga tihtipeale kohmakad ja satuvad ohtlikesse olukordadesse.

Võitja on liikluses see, kes käitub ettevaatlikult. Nendele sõnadele võiks mõelda iga linnakodanik, kes soojadest ilmadest ajendatuna on kuurist ratta välja võtnud ja sellega liiklusesse põrutanud.

Politsei- ja piirivalveameti Tartu politseiprefektuuri liiklusjärelevalvetalituse ülem Tõnu Kürsa möönab, et probleem on täiesti olemas ning alanud kevadel on politsei ülesanne leida võimalusi ja lahendusi selleks, et inimesed ikka elus ja terved püsiksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles