Taaramäe kõrist eemaldati liigne nahk

Jaan Martinson
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Profirattur Rein Taaramäele tehti eile kõrioperatsioon ja eemaldati liigne nahk ning loodetavasti on hingamisvaegused sellega minevik. «Tahaks arvata, et nüüd on kõik korras,» sõnas Taaramäe. «Samas olen skeptik, kes ei usu lihtsaid lahendusi – et võtad punni eest ja hapnik voolab taas peale. Aprillis, kui võidu sõitma hakkan, saab näha.»

Veebruaris Etoile de Besseges’ velotuuri mägedes jäi Taaramäel taas hing kinni. Tuli midagi ette võtta. Prantsusmaal vaadati, uuriti, soovitati lõikust ja lubati helistada. «Siiamaani ootan kõnet,» muigas Taaramäe.

«Seal olen ma nii väike kärbes, et keegi ei viitsi minuga tegeleda. Võtsin ühendust Tartu Ülikooli kliinikumi kõrvakliiniku juhataja doktor Priit Kasenõmmega, saatsin talle andmed ja kõrist tehtud videod. Juba samal õhtul sain vastuse, et mind oodatakse kahe nädala pärast operatsioonile.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles