Nõmmekad kortereid Sanatooriumi parki ei taha

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktiivne arutelu Sanatooriumi pargiala planeeringu üle algas juba enne koosoleku algust kultuurikeskuse fuajees, kuhu oli välja pandud ala makett.
Aktiivne arutelu Sanatooriumi pargiala planeeringu üle algas juba enne koosoleku algust kultuurikeskuse fuajees, kuhu oli välja pandud ala makett. Foto: Peeter Langovits

AS Infortar kavandab Sanatooriumi parki 64 korterit, 120-kohalist lasteaeda ja veel üht-teist. Kokku tahetakse renoveerida seitse hoonet. Plaani teostumine sõltub aga sellest, kas Nõmme elanikud nõustuvad selleks vajaliku detailplaneeringu algatamisega või mitte.

Nimelt tegi linnavalitsus pretsedenditu sammu kaasava planeerimise vallas ning käskis linnaosavalitsusel korraldada rahvaküsitluse, kas inimesed nõustuvad pargialale korterite ja lasteaia rajamisega. Küsitlus viiakse läbi posti teel ning tänaseks peaks kõikidesse Nõmme postkastidesse olema laekunud vastav küsitlusleht koos «Makstud vastuse» märgisega ümbrikuga, mis tuleks koos oma arvamusega 25. märtsiks linnaosavalitsusele tagasi saata.

Paraku selgus arutelul, et paljude inimesteni pole küsitlusleht jõudnud. Nõmme linnaosavanem Tiit Terik lubas asja uurida ja Eesti Postile sellekohase pretensiooni esitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles