Siim Kallas: Ma ei kahetse midagi

Priit Pullerits
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igituttavas elemendis: kindlasti on Siim Kallas harjunud liikuma hallides koridorides, nagu näiteks Tallinna kesklinnas Euroopa majas.
Igituttavas elemendis: kindlasti on Siim Kallas harjunud liikuma hallides koridorides, nagu näiteks Tallinna kesklinnas Euroopa majas. Foto: Peeter Langovits

Ta on kümme aastat näinud Euroopa köögipoolt ja tunnistab, et see ei ole meeldiv. Hea meelega haaras ta võimalusest naasta Eestisse. Sest kodu on ikkagi siin, sõbrad on siin, oma keel on siin. Seekord läks teisiti.

Kui Siim Kallas oli peaminister Andrus Ansipi ettepanekul naasnud Eestisse järgmist valitsust kokku panema, panid esimesed kokkupuuted siinse tegelikkusega ta enesekindluse pisut kõikuma.

«Kui sulle tuleb äkki tohutu kobar ajakirjanikke ümber, siis esimene kord tundsin end vähe kõhedalt,» tunnistas Kallas esmaspäeval sissejuhatuseks enne tunnipikkust usutlust Arteriga. «Aga kaks järgmist korda tundsin end juba täiesti normaalselt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles