Staarid utsitavad trennis higistama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine aeroobikakuninganna: Jane Fonda oli see, kes viis rohkem kui kolm kümnendit tagasi muusika saatel rütmika võimlemise massidesse.
Endine aeroobikakuninganna: Jane Fonda oli see, kes viis rohkem kui kolm kümnendit tagasi muusika saatel rütmika võimlemise massidesse. Foto: Reuters, AP, AFP / Scanpix

Tähelepanu, popkultuur liitub kehakultuuriga! Kuulsad näitlejad ja muusikud on hakanud andma isiklikku eeskuju, kuidas nendesuguseks saada – vähemalt väliselt.

Aitab diivanil lösutamisest, näivad kuulutavat maailmakuulsused. Nad on hakanud üllitama trennivideoid, avama spordiklubisid, reklaamima jõumasinaid ja toidulisandeid.

Trennivideote kuningannaks võib pidada legendaarset Jane Fondat, kes juba 1980ndatel aeroobikatrikoos oma fänne hullutas. 76-aastase näitlejatari jõud ei ole sugugi raugenud, moodsa soengu ja kadedaks tegeva figuuriga Fonda annab tänaseni välja koduseks trenniks sobilikke DVDsid ja raamatuid. Tõsi, viimasel ajal on fitnessiguruks nimetatud Fonda rabeleva aeroobika vahetanud rahulikuma võimlemise vastu, kombineerib omavahel jooga, meditatsiooni ja Pilatese elemente ning mõtleb üha enam vanematele või nõrgas füüsilises vormis trennihuvilistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles