Tudengid said uued õppepalatid

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervishoiukõrgkooli uued eelkliinilise praktika ruumid on disainitud välja nägema nagu päris palatid, et tudengitel oleks haiglasse tööle minnes võimalikult lihtne. Pildil neiud õe õppekava kolmandalt kursuselt õppe-intensiivravipalatis nukk SimMani elustamas.
Tervishoiukõrgkooli uued eelkliinilise praktika ruumid on disainitud välja nägema nagu päris palatid, et tudengitel oleks haiglasse tööle minnes võimalikult lihtne. Pildil neiud õe õppekava kolmandalt kursuselt õppe-intensiivravipalatis nukk SimMani elustamas. Foto: Margus Ansu

Tervishoiukõrgkoolis on õppurite käsutuses kaheksa uut ruumi, mis on sisustatud nagu palatid, et tudengitel haiglasse tööle minnes ümbrus ja tingimused juba tuttavad oleksid.

Kõigis palatites on sarnane varustus, voodid ja muu, nagu haiglas ning igal asemel teki all ka üks kummist patsient, kelle peal õpitakse tegema kõike, hambapesust elustamiseni.

Õe õppekava juht Kersti Viitkar rääkis, et uued õppepraktika klassid toetavad  rohkem aktiivset õppimist, kuna üliõpilased mitte ei istu ja kuula-vaata, vaid tegutsevad. Palatiuksed on laiad ja ilma lävepakkudeta, et voodite ja teiste vahenditega oleks hõlpsam nende vahel liikuda, nii nagu parasjagu vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles