Atelier Sisustusstuudio avas uue salongi

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Raua tänaval avati hiljaaegu Atelier Sisustusstuudio salong, kust leiab eri stiilis mööblit, valgusteid, vaipu ja aksessuaare nii kodude, kontorite kui ka avalike ruumide kujundamiseks.

Atelier Sisustusstuudios on esindatud peamiselt Itaalia, Prantsusmaa, Inglismaa, Saksamaa, Hispaania, Hollandi ja Ameerika Ühendriikide klassikaline ja modernne disainmööbel ning valgustid. Koostööd tehakse ca 150 kaubamärgiga, mille hulgast leiab nii isikupäraseid sisustusdetaile ruumile aktsendi andmiseks kui ka erinevaid võimalusi igas stiilis terviklahenduste loomiseks. 

Ühelt poolt teeb stuudio koostööd suurte arendusprojektide ja sisearhitektidega, teisalt aga aitab tuntud mööbli- ja valgustitootjate hulgas orienteeruda ka neil, kes teevad esimesi samme oma kodu kujundamisel. Salong pakub laias valikus sisustuskaupa magamistoa, köögi, elutoa, garderoobi, söögitoa, terrassi ja teiste pindade kujundamiseks.

Salongis on tutvumiseks tooted sellistelt tuntud brändidelt nagu Baccarat, Busnelli, Arketipo, Flos, Wall & Decò, Fornasetti, Vi-Spring, Boca do Lobo, Gwendolino, Sieger by Fürstenberg, MisuraEmme, Chelini, Moroso, Nika Zupanc, Potocco, Eichholtz ja Walter Knoll. Samuti on Atelieris müügil raamatud, Linari ruumiparfüümid ja teised kingituseks sobivad sisustuskaubad.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles