Kuidas sünnivad väikesed filmitähed

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõigepealt paar fotot ja siis filmimine. Casting’u direktori ette on rivvi võtnud järjekordsed neli kandidaati.
Kõigepealt paar fotot ja siis filmimine. Casting’u direktori ette on rivvi võtnud järjekordsed neli kandidaati. Foto: Margus Ansu

Nii, tuleme sisse! Ärme siia troppi tekitame. Teisel korrusel on ruum, kus on uksel kirjas casting. Teid kutsutakse. Mis sinu nimi on? Iti? Sinu number on ..., vuristab heledapäine Heli Jürisson ning ulatab Itile kleepsu numbriga 1241.

Antoniuse gildi õuemajast pole ilmselt kunagi nii palju lapsi korraga läbi käinud, kui on sattunud sinna viimastel päevadel. Põhjus on uue lastefilmi «Supilinna salaselts» rollikonkurss, millega otsitakse seitset 8–13-aastast poissi ja tüdrukut.

Iga paari minuti tagant avanev välisuks toob rahvast täis koridori aina uusi nägusid. Pikki ja lühikesi, poisse ja tüdrukuid, isasid-emasid. Isegi karkudega on kohale tuldud ning järjekord registreerimislaua taga ei taha lõppeda.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles