Kultuurikilomeetri asemele sel suvel tänavat ei ehitata

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurikilomeeter.
Kultuurikilomeeter. Foto: Raigo Pajula / Postimees

Kalaranna elanikud ja Kultuurikilomeetri kasutajad võivad vastavalt oma meelsusele kergendatult ohata või pahameelest toriseda – sel aastal ei hakka seal buldooserid üürgama.

«Võimalik, et seda ei tule ka järgmisel aastal, kuid linnal on praeguse seisuga kindel plaan sinna tänav siiski luua,» selgitas Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa, kirjutab Õhtuleht.

«Kui ma käiks praegu konkreetse aastaarvu välja, tähendaks see, et ma tegelen ennustamisega,» ei anna Rüütelmaa ühtegi kindlat prognoosi, mööndes, et kiiresti arenevas Kalamaja piirkonnas on seda tänavat liikluskoormuse vähendamiseks siiski hädasti vaja.

Transpordiametniku sõnul ei ole projekt veel lõplikult valmis. Projekteerimist raskendab ka asjaolu, et territooriumil on mitu erakinnistut, mille omanikega käivad siiani läbirääkimised.

Kas tulevikus hakkab mere äärest sõitma buss number 3 või mõni muu liin, ei ole veel otsustatud, kuid analüüsi aluseks võetakse validaatorite statistika.

Refereeritud artikli täisteksti loe Õhtulehest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles