Kas kallim pesurest on vastupidavam?

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sunsea kuivatusrest. Plussid: restil tugevamad kinnituskohad. Miinused: kõrgem hind (34,99 Jysk), tülikas kokku panna, plastist fiksaatorid kipuvad katki minema.
Sunsea kuivatusrest. Plussid: restil tugevamad kinnituskohad. Miinused: kõrgem hind (34,99 Jysk), tülikas kokku panna, plastist fiksaatorid kipuvad katki minema. Foto: Peeter Langovits

Pesukuivatusrest pole mitte just kõige meeldivam sisekujunduselement, kuid väga oluline abimees paljudes majapidamistes. Nii leiab poodidest tohutult palju erinevaid reste, millel on mitmekordne hinnavahe.

Sageli lagunevad vaatamiseks välja pandud pesukuivatusrestid juba poes – mõnel on puudu oluline jupp, teine on kõver ja kõigub. Kas kallim pesurest on vastupidavam?

Sisustuspoe Jysk vahetusevanem Birgit Paabo tõi välja, et kõige tavalisemate pesurestide probleem on see, et kuivatustraadid tulevad liigendustest lahti või murduvad pesukoorma all. «Pesurest väsib ära ja siis ei ole sellega enam midagi teha,» nentis Paabo, kelle sõnul ei ole kahjuks paljudele restidele märgitud, kui palju pesu need kannatavad. «Kui voodipesusid kuivatada, siis ei tohiks neid panna ühele nöörile, vaid üle kahe-kolme. Siis on raskus paremini jaotunud ja õhk käib rohkem läbi,» lisas Paabo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles