Kutsevõistlus koondas kogu Eesti kutsehariduse kaheks päevaks Tallinna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehituspuusepad mõõtu võtmas võistlusel Noor Meister 2013.
Ehituspuusepad mõõtu võtmas võistlusel Noor Meister 2013. Foto: Tallinna Polütehnikum

Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses toimus möödunud nädala lõpus sihtasutuse Innove korraldatav kahepäevane kutsehariduse suursündmus Noor Meister 2014, kus 24 erialal võtsid mõõtu 350 kutseõppurit üle Eesti.

Kui möödunud aastal olid võistlustules 300 kutseõpilast 21 erialalt, siis tänavu võtsid võistlustest osa ka keskkonnatehnika lukksepad, hooldustöötajad ja restoraniteenindajad. «Kuna alasid on rohkem ja võistlejaid samuti, oleme igati suuremaks kasvanud. Enam ei piirdu me Eesti Näituste messikeskuse ühe halliga, vaid oleme kahes hallis,» rääkis ürituse üks korraldajatest, SA Innove kommunikatsioonispetsialist Liina Liiv.

Lisaks võistluse jälgimisele said huvilised osaleda kutseharidusmessil ja end proovile panna erinevaid ameteid tutvustavates töötubades. «Ka kutseharidusmessi osas oleme kasvanud. Kui eelmisel aastal osales 29 kooli, siis sel aastal oli neid kohal juba 32. Kui sama jõudsalt edasi liigume, siis ei mahu me Eesti Näituste messikeskusse äragi,» tõdes Liiv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles