Pista seeme rõdumulda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hansaplanti aednikel Elle Männikul ja Tiina Kullerkupul on praegu aasta kiireimad päevad, sest aiandushuvilised tahavad ju seemnete asjus üksikasjalikku konsultatsioonigi saada.
Hansaplanti aednikel Elle Männikul ja Tiina Kullerkupul on praegu aasta kiireimad päevad, sest aiandushuvilised tahavad ju seemnete asjus üksikasjalikku konsultatsioonigi saada. Foto: Liis Treimann

Osaühingu Hansaplant aednikud Elle Männik ja Tiina Kullerkupp annavad nõu, kuidas linnainimene rõdul või aknalaual edukalt aedviljade ja lillede kasvatamisega hakkama saab.

Minu südames sa elad, kenas päiksepoolses toas… Täpselt nii nagu ütleb laulusalm armastatu kohta, ütlevad aednikud taimedele, mille kasvamise kohaks rõdu või aknalaud. Peaasi, et jaguks päikest!

Päike või spetsiaalne taimelamp, kui aknalaud varjulises kohas juhtub paiknema, ongi linnavurlest rõduaednikule antav esmane nõudmine, enne kui ta poodi seemnete järele läheb. Viimaste valik paneb sõna otseses mõttes ahhetama, ning oma ala spetsialisti nõuannet läheb algajal hädasti vaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles