Hingetoitu naabri juurest!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Selge see, et kevadel on toimetamist rohkem kui talvel, ometi ihkab hing kevadelgi kultuuritoitu, ja miks mitte sõita seda otsima Riiga.

Tänavusest Euroopa kultuuripealinnast leiab huvipakkuvat igaüks. Kel võimalik juba täna jalad selga ja neljatunnine reis Riiga ette võtta, ärgu magagu maha legendaarse Queeni pillimehe Brian May kontserti Arena Rigal, mis algab kell 19.30. May astub lavale laulja Kerry Ellisega ning turnee nimetus «Candlelight Concerts» («Küünlavalguse kontserdid») kõneleb iseenda eest, kuid kuulmata ei jää ka Queeni igihaljad hitid.

Staaride tulevärk sellega alles algab. Juba homme on Riga Palladiumi laval Rufus Wainwright Kanadast. Artist, pillimees, laulja ja helilooja, keda Elton John on nimetanud praegu maailmas elavatest autoritest-esitajatest parimaks. Muide, mees nomineeriti mõne aja eest ka Grammy auhinna saajaks, ja seda Judy Garlandi kontserdi lavastamise eest kuulsas Carnegie Hallis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles