Ligi rahandusministrina jätkamisest: minult ei küsitud, mind pandi fakti ette

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahandusminister Jürgen Ligi.
Rahandusminister Jürgen Ligi. Foto: Peeter Langovits

Rahandusminister Jürgen Ligi ütles täna valitsuse pressikonverentsil, et tegelikult pole talle ettepanekut ministrina jätkamiseks veel tehtudki.

Küsimusele, kui palju pidi teda veenma, et ta tegi otsuse rahandusministri ametis jätkata, vastas Ligi: «Mulle pole ettepanekutki tehtud, kes ütles, et ma jätkan?»

«Mind pandi lihtsalt tööle ja kõik, anti mõista, et mu arvamust ei küsita. Nii tegelikult oligi, sihuke mees on Taavi Rõivas,» ütles Ligi muiates.

Küsimusele, kas ta siis ei taha jätkata, vastas ta taas: «Minu käest ei küsitud, ma teen tööd edasi. Kui mulle antakse ülesanne anda hinnanguid koalitsiooniläbirääkimistel otsustatud poliitikatele, siis ma teen seda nii sisuliselt kui rahaliselt, olen vahendanud sõltumatute ekspertide arvamusi. Ma teen lihtsalt oma tööd edasi, aga valitsuse koosseisu ametlik teade veel tuleb. Praegu minult pole küsitud, kas ma tahan jätkata. Kui teie küsiksite, siis ma ütleksin, et jah, ma tahan küll, mulle meeldib see töö.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles