Online-intervjuu: esita küsimus personaaltreener Kaarel Sisaskile

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2. OSA: Tallinncityga tervisliku elu suunas. Anneli ja tema treener Kaarel Sisask.
2. OSA: Tallinncityga tervisliku elu suunas. Anneli ja tema treener Kaarel Sisask. Foto: Martin Ilustrumm

Tallinncity alustas veebruaris veebisaadete sarja, milles poole aasta jooksul jälgime noore neiu Anneli teekonda tervislikuma elu suunas. Annelit nõustab ja treenib MyBody personaaltreener Kaarel Sisask.

Praeguseks on Tallinncitys ilmunud kaks videolugu - 1. osa, milles fikseerisime ära selle, kust Anneli oma teekonda alustas ning 2. osa, kus saime juba esimestest tulemustest rääkida.

Kaarel Sisask ütleb rahustuseks paljude lugejate seas tekkinud meelehärmile, miks nii sale tüdruk peaks kaalu langetama, et ettevõtmise eesmärgiks pole kaalunumbri vähendamine.

«Eesmärk on panna inimene, kes kunagi varem süstemaatilise ja eesmärgistatud trenniga tegelenud pole, liikuma. See päris esimene eesmärk on meil saavutatud. Edasised eesmärgid saavad olema rasvaprotsendi vähendamine ja lihaste kasvatamine.»

Järgmiseks, kolmandaks osaks, mil lähme jälgima Anneli välitreeningut, ootab treener Kaarel Sisask ka lugejate küsimusi - esitage need kommentaariumis ning vastuseid neile kuulete juba aprillikuu keskpaigas, mil ilmub kolmas osa veebisarjast «Tallinncityga tervisliku elu suunas».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles