Veeda nädalalõpp Kanal 2ga!

Arter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sündinud on megahitt: uut lööklaulu «Minu Elu24» esitab Ott Lepland.
Sündinud on megahitt: uut lööklaulu «Minu Elu24» esitab Ott Lepland. Foto: Ardo Kaljuvee

«Nädalalõpp Kanal 2ga» on hoogne ja humoorikas meelelahutusshow, kus saatejuhid Teet Margna ja Kristjan Jõekalda pajatavad kuulsate külalistega võidu põnevaid, ootamatuid või suisa anekdootlikke lugusid elust enesest.

Tuleval reedel ütleb Eesti kuumemaid artiste ja ihaldatumaid poissmehi Ott Lepland otse välja, mida ta arvab kõmumeediast ja millised tema kohta käivad uudised on tõsi, millised aga pastakast imetud. Tervituseks kõigile kõmuajakirjanikele esitab Ott oma tuliuue megahiti «Minu Elu24».

Saates on üllatuslikult külas teinegi Ott – Ott Sepp. Kui «Nädalalõpu» avasaates sai Sepp tunda, kuidas on lasta tuju rikkuda kahel meelelahutajal, Margnal ja Jõekaldal – kogu meelelahutusmeedia kommentaarium kihas sellest, kuidas nad Seppa kiusasid ja tal rääkida ei lasknud –, siis nüüd on tulnud tasumise tund!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles