Koertele valmis uhke treeninguväljak

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Agility Arenguseltsi eestvedaja Jaanika Lillenberg ning tema kuldne retriiver Bella saavad vast valminud harjutusväljakul nüüd mõnusasti treenida.
Tartu Agility Arenguseltsi eestvedaja Jaanika Lillenberg ning tema kuldne retriiver Bella saavad vast valminud harjutusväljakul nüüd mõnusasti treenida. Foto: Margus Ansu

Seni on Tartu koeraomanikud saanud oma lemmikutega treenida maaülikooli loomakliiniku maneežis või mõnel muruplatsil, nüüd on neil aga päris oma koht – kunstmuruga kaetud väljak Tartu külje all Lohkvas.

Maaülikooli maneeži rendivad koeraomanikud meeleldi siiski edasi, sest väljas ei saa aastaringselt treenida. Kuna aga maaülikool vajab maneeži  põhiliselt oma tegevusteks, siis on seal koertega treenimise ajad piiratud.

Lisaks agilityle on ka kuulekust ja koeratantsu ning kaitsekoerte treeningut sobivaim ja tervislikum teha kunstmurul, rääkis Tartu agility arendusseltsi eestvedaja ning koerteklubi Säde liige Jaanika Lillenberg. Sestap panid koeraspordihuvilised jõud kokku ning ehitasid väljaku, mis on selle ala jaoks ka tõepoolest sobiv.

Treenib ka peremeest

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles