Naistele ja meestele mõeldud kinoõhtud koguvad populaarsust

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Lahkulööja»
Kaader filmist «Lahkulööja» Foto: Internet

Aastajagu päevi on Forum Cinemas Tallinnas CC Plazas kutsunud naisi ja mehi eriüritustele: kinoõhtuid «Ainult naistele» ja «Ainult meestele» plaanitakse nüüd viia ka Tartusse.

Forum Cinemas Baltikumi tegevjuhi Kristjan Kongo sõnul on meestele ja naistele mõeldud kinoõhtud külastajate seas väga populaarsed. «Filmivalik on kantud siis naiste-või meeste eelistustest, vaatajad saavad kaasa kingitusi, toimuvad ka meelelahutuslikud auhinnaloosid,» rääkis Kongo. Kinopilet eriüritusele maksab 7 eurot, seega pole see Kongo sõnul kallim kui tavapilet, kuid soodustused sellele ei laiene.

Järgmine naistele mõeldud kinoõhtu toimub CC Plazas sel neljapäeval, 27. märtsil kell 19, kui õhtut vürtsitab ulmeline, ent romantikast tulvil linateos «Lahkulööja». Üritus algab suurejoonelise loosimisega, mille peaauhinnaks on hinnaline ehe Ti Sentolt, lisaks loositakse välja erinevaid ilutooteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles