Soomuk sattus avariisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeva õhtul juhtus Tartus Riia ringristmikul üsna harv liiklusõnnetus, kus avariisse sattusid sõiduauto ja Motoexotika messilt koduteel olnud soomusauto.
Pühapäeva õhtul juhtus Tartus Riia ringristmikul üsna harv liiklusõnnetus, kus avariisse sattusid sõiduauto ja Motoexotika messilt koduteel olnud soomusauto. Foto: SCANPIX

Pühapäeva õhtul juhtus Tartus Riia ringristmikul üsna harv liiklusõnnetus, kus avariisse sattusid sõiduauto ja Motoexotika messilt koduteel olnud soomusauto, mis kuulub Valga isamaalise kasvatuse püsiekspositsiooni.

Õnnetus juhtus kella 17 paiku, kui Riia ringristmikul pööras Viljandi ringilt saabunud soomusauto Valga poole ning põrkas kokku ringristmiku teises sõidureas liikunud Škoda Fabiaga.

Soomukis oli peale juhi veel kolm spetsialisti. Škoda roolis olnud naisterahvas oli autos üksinda. Keegi õnnetuses vigastada ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles