Priit Toobal käis Raidi ja Nuti lahkumispeol

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juku-Kalle Raidi (IRL fraktsiooni liige) ja Mart Nuti (IRL) parlamendist lahkumise puhul korraldatud koosviibimisele Kuku klubis saabus ka Riigikogu liige Priit Toobal (KE).

Juku-Kalle Raid on varasemalt oma blogides kirjutanud, et Toobal meenutab talle pintsakus kodulooma, nentinud, et leiutas tüdinuna keskerakondlaste küsimustest Riigikogu ööistungitel riigikogu ajaühiku - üks toobal, mis Raidi sõnul vastab kolmele minutile. Toobalist leidub mahlakaid lugusid ka Raidi raamatus «Eelarve. Friigikogu rahvuseepos.»

«Mina arvan Juku-Kallest üsna vähe, õigemini, ma ei pea tast lugu ja ma arvan, et inimene, kellel on tegelikult tõsiseid probleeme käitumise ja alkoholi liigtarbimisega, ma arvan, et seesuguste saadikute osas võiks sõna võtta parlamendi spiiker,» on vastanud Toobal varasemas intervjuus ETV saatele «Ringvaade».

Mida mees Raidi ja Nuti parlamendist lahkumisest arvab, vaata Tallinncity intervjuust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles