Klassikatähed astuvad täna Estonia kontserdisaalis lavale

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klassikatähed 2014
Klassikatähed 2014 Foto: Kaupo Kikkas

Täna kell 18 panevad ETV saate Klassikatähed võistlejad ennast proovile Estonia kontserdisaalis toimuvas kontserdivoorus. Saadud hääled võetakse arvesse pühapäeval toimuvas saates.

Kontserdivoorus tuleb igal võistlejal esitada kuni 15-minutilise vabalt valitud kontserdikava, mis erineb televoorudes mängitavast. Kontserdivoorus esinevad kõik konkursile võistlema jäänud kuus noort artisti ning sellest pääsevad kõik võistlejad ka edasi - kogutud punktid võetakse arvesse järgmise saate tulemuste selgitamisel. Kontserdivooru kannab üle Klassikaraadio, netiülekannet saab jälgida menu.err.ee portaali vahendusel.

Kontserdivoorus astuvad lavale: Katariina Maria Kits (viiul), Elina Netšajeva (laul), Taavi Orro (klarnet), Anni Ruugla (flööt), Henri Zibo (akordion) ja Jakob Teppo (klaver).

Telekonkurss «Klassikatähed 2014» koosneb kokku kuuest televooru otsesaatest ETVs ja 26. märtsil Estonia kontserdisaalis toimuvast kontserdivoorust. Konkursi lõpetab 16. aprillil Estonia kontserdisaalis toimuv finalistide galakontsert. Žürii püsiliikmed on pedagoog ja tšellist Mart Laas (ühtlasi eelmisel aastal võitnud Marcel Johannes Kitse õpetaja) ja Rein Rannap.

Veebilehelt saab infot konkursi ja osalejate kohta. Hääletada on võimalik ka Klassikaraadio ja võistluse veebilehel, hääletamine kestab kuni laupäeva südaööni.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles