Joose – mees aegade algusest

Janar Ala
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nüüd promootor. Joose Berglund räägib, et kuna ainult plaadifirma ennast ära ei tasu, siis tuleb korraldada ka kontserte.
Nüüd promootor. Joose Berglund räägib, et kuna ainult plaadifirma ennast ära ei tasu, siis tuleb korraldada ka kontserte. Foto: Pentti Hokkanen

Villu Tamme ja Raul Saaremets said vabariigi aastapäeva paiku presidendilt ordenid rinda, ja asja eest said. Soomes ja seega ka raudse eesriide taga oli nende esimeseks tutvustajaks plaadifirma Stupido Records – J.M.K.E singel «Tere perestroika» kannab katalooginumbrit Stupido 1 ja Röövel Ööbiku «History of USSR» Stupido 3. Nii et mingis mõttes seisame omariikluse lätetel.

Plaadifirma sai 25-aastaseks ja tähistab seda ka õhtuga Tallinn Music Weeki raames. Ajasime plaadifirma bossi Joose Berglundi magusa hommiku­une pealt üles. Vaatamata sellele paneb ta ette, et räägiksime eesti keeles. Räägime.

Mulle öeldi, et ma helistaks teile kell üheksa. Kas te olete selline pigem hommikuinimene, et pooled päevatoimetused on juba tehtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles