Kolm päeva tõsist naljategemist

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eksperimentaalse püstijalakomöödia ekstsentriline staar Simon Munnery on Tallinn Comedy Festivali üks peaesinejatest.
Eksperimentaalse püstijalakomöödia ekstsentriline staar Simon Munnery on Tallinn Comedy Festivali üks peaesinejatest. Foto: Tallinn Comedy Festival

Üha enam õitsele puhkev kohalik püstijalakomöödia skeene saab peagi täiendust esimese täieõigusliku komöödiafestivali näol. 7.–9. maini toimub esmakordselt Tallinn Comedy Festival, mis toob pealinna kokku tippkoomikuid ja värskeid talente nii Eestist kui ka mujalt maailmast.

Kolme päeva jooksul astub neljal laval publiku ette umbkaudu 20 tuntud esinejat läbisegi veel avastamata tulevikuannetega. Festival toimub varemgi regulaarselt püstijalakomöödia etendusi võõrustanud etenduspaikades Von Krahli teatris ja baaris, kohvikus Sinilind ja Nokia kontserdimajas. Esmakordselt jõuab stand-up-etendus ka klubi Hollywood lavale.

Monoteatri asutaja ja Tallinn Comedy Festivali üks eestvedajaid Karl Kermes märgib, et püstijalakomöödia on viimaste aastatega Eestis korralikult jala maha saanud ning areneb peadpööritava kiirusega. Tallinnas ja Tartus toimuvad regulaarselt komöödiamaailma tippude suurshow’d ja uutele katsetajatele võimalusi pakkuvad avatud mikrofoni õhtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles