Lasteaias on printsessi ootel ärevad päevad

Anneli Ammas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suitsupääsupesa lasteaia väike koor õpib Taani printsessi tervituseks taani keeles laulma tuntud laulu «Bussirattad käivad ringi-ringi». Klaveril muusikaõpetaja Anu Kuuse, lastega koos laulab kasvataja Marilyn Palla.
Suitsupääsupesa lasteaia väike koor õpib Taani printsessi tervituseks taani keeles laulma tuntud laulu «Bussirattad käivad ringi-ringi». Klaveril muusikaõpetaja Anu Kuuse, lastega koos laulab kasvataja Marilyn Palla. Foto: Peeter Langovits

Tuleval teisipäeval Tallinna Suitsupääsupesa lasteaia lapsed lõunauinakut ei tee, sest neile tuleb lasteaia 46-aastase ajaloo kõige kõrgem külaline – Taani kroonprintsess Mary koos saatjaskonnaga.

«Katsume end mitte üles kruttida ja võtta printsessi vastu nagu ikka oma külalisi – lihtsalt ja viisakalt,» ütles Suitsupääsupesa lasteaia juhataja Triin Andreas mitu korda.

Tegelikult aga vähemalt täiskasvanutel enne kõrge külalise tulekut rahu säilitada nii lihtsalt ei õnnestu. Seda enam, et kõik, mis printsessi 40 külastusminuti jooksul Luite asumi lasteaias toimuma hakkab, saab päriselt klaariks alles eelmisel õhtul enne külaskäiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles