ERRi töötajad koostasid kaks kirja Kaljuveeri ja Tombergi toetuseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

ERRi töötajad koostasid seoses Marko Kaljuveeri ja Hanno Tombergi lahkumisega kaks kirja. Marko Kaljuveer vabastatakse ametist töölepingu seaduse paragrahvi järgi, mis ütleb, et tööandja võib töölepingu erakorraliselt üles öelda, töötaja on põhjustanud kolmanda isiku usaldamatuse tööandja vastu, vahendas «Aktuaalne kaamera».

«Rahulolu ei ole spordisektori poolt, ja eks see ole ju mõneti märk sellest, et on selle kolmanda isiku ehk spordiavalikkuse usaldamatus,» rääkis ERRi juhatuse esimees Margus Allikmaa.

«See, et alaliitude juhid juhtkonnale praegu väga jõuliselt peale käivad ja Margus Allikmaale oma huvisid presenteerivad, ei ole hea märk, sest programmipoliitilisi otsuseid tuleb teha rahvusringhäälingu enda spetsialistidel. See ei ole üks inimene, Marko Kaljuveeri taga on väga tugev toimetus. Need on kollektiivsed otsused, mida ka juhtkond on aktsepteerinud,» kommenteeris ETV peatoimetaja Heidi Pruuli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles