ERRi nõukogu tuleb kokku neljapäeval

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agu Uudelepp.
Agu Uudelepp. Foto: Mihkel Maripuu

ERRi nõukogu esimees Agu Uudelepp kutsub sel neljapäeval nõukoguga kohtuma ERRi juhatuse ja töötajate koostatud kirjade autorid, et arutada Marko Kaljuveeri, Hanno Tombergi ja Margus Allikmaaga seoses kerkinud küsimusi.

«See on ringhäälingu nõukogu liikmete kohtumine ERRi juhatuse ning mõlema pöördumise autorite esindusega, kus arutatakse nendes kirjades tõstatatud probleeme ja kuulatakse inimeste mure ära,» ütles Uudelepp ERRi uudisteportaalile.

Postimehele kinnitas ta, et nõukogu personaliküsimustega ei tegele ja erinevad osapooled kuulatakse kohtumisel ära, kuid edasiste sammude teemal Uudelepp spekuleerida ei tahtnud. «Ainus, kellega sõlmitud töölepingutel on nõukogu esimehe allkiri, on juhatuse liikmed. Allpool on kõik töölepingud minu andmetel juhatuse esimehe allkirjaga ehk seda, mis edasi saab, arutame kohtumisel. Täna ei tahaks ma mingite spekulatsioonidega esineda, mis ja kuidas juhtuma hakkab,» rääkis ta.

ERRi töötajad koostasid eelmisel nädalal seoses Marko Kaljuveeri ja Hanno Tombergi lahkumisega kaks kirja.

Ühe kirja koostasid ERRi keskastme juhid, kus avaldavad oma toetust Kaljuveeri ja Tombergi jätkamisele.

Teise kirja autoriks on «Aktuaalse kaamera» tegijad ning ERRi sporditoimetus ja selles nõutakse Margus Allikmaa ERRi juhatuse esimehe kohalt lahkumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles