Tulika tänav saab uue kuue

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulika tänava remondi tõttu on seal liikluses seal paras segadus.
Tulika tänava remondi tõttu on seal liikluses seal paras segadus. Foto: Peeter Langovits

Tulika tänaval Nõmme teest kuni Endla tänavani käivad suured ehitustööd, mis osaliselt on seotud ka Kristiine keskuse laiendusega ning liikluskorralduse parandamisega seal.

Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna peaspetsialist Vello Lõugas kinnitas, et tööd jätkuvad sellel teelõigul veel umbes paar kuud, kuid kooli alguseks on kõik ebamugavused liikluses kindlasti läbi.

Lõugas lisas, et Tulika tänav saab selles lõigus ka veidi laiust juurde, kuid peamine on ikkagi liikluskorralduse muutus. Ta lisas, et ehitustööde ajal on sealkandis liiklus päris tugevalt häiritud, kuid vaatlused näitavad, et paljud varem Nõmme teed pidi sõitvad autojuhid on juba leidnud endale mingi muu marsruudi, et Tulika tänava lõiku vältida.

«Transpordiamet on juba aastaid nii käitunud, et mingeid ümbersõiduteid me ette ei anna, igaüks peab ise endale sobivaima marsruudi leidma,» tõdes Lõugas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles