Tuneeslased huvitusid Eesti ID-kaardist

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil tutvustab TRÜB Balticu šveitslasest tegevdirektor Andreas Lehmann (keskel) Tuneesia valitsuse kantselei e-valitsemise üksuse juhile Khaled Sellamile (vasakul) ja Tuneesia andmekaitse inspektsiooni nõukoja alalisele liikmele Mohamed Kadhem Zinelabidinele Eesti ID-kaarti.
Pildil tutvustab TRÜB Balticu šveitslasest tegevdirektor Andreas Lehmann (keskel) Tuneesia valitsuse kantselei e-valitsemise üksuse juhile Khaled Sellamile (vasakul) ja Tuneesia andmekaitse inspektsiooni nõukoja alalisele liikmele Mohamed Kadhem Zinelabidinele Eesti ID-kaarti. Foto: Erik Prozes

Kõrged Tuneesia riigiametnikud külastasid eile Tallinnas plastkaarte tootvat ja personaliseerivat ettevõtet TRÜB Baltic, mille hooleks on ka Eesti ID-kaartide trükkimine ja personaliseerimine. Pildil tutvustab TRÜB Balticu šveitslasest tegevdirektor Andreas Lehmann (keskel) Tuneesia valitsuse kantselei e-valitsemise üksuse juhile Khaled Sellamile (vasakul) ja Tuneesia andmekaitse inspektsiooni nõukoja alalisele liikmele Mohamed Kadhem Zinelabidinele Eesti ID-kaarti.

Eesti välisministeeriumi rahastatav arengukoostööprojekt «Tuneesia valitsuse toetamine e-valitsemise süsteemi ülesehitamisel» toetab Tuneesia valitsust e-valitsemise süsteemi arendamisel.

Projekti eesmärgid on Tuneesia e-valitsemise korralduse arendamine, isikute identiteedi halduse korrastamine ning ID-kaardi juhtprojekti läbiviimine ja vajadusel vastava hanke ettevalmistamise konsulteerimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles