Mikk Pinnonen: olime nagu üksikud mootoriosad

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti käsipallikoondise kaitseliin püüab takistada Šveitsi rünnakut, kuid vähemalt eile see neil kuigi hästi ei õnnestunud.
Eesti käsipallikoondise kaitseliin püüab takistada Šveitsi rünnakut, kuid vähemalt eile see neil kuigi hästi ei õnnestunud. Foto: Liis Treimann

«Meeskonnana on meil palju parandamisruumi, olime platsil nagu üksikud mootoriosad,» tõdes Eesti käsipallikoondise üks liidreid Mikk Pinnonen nukralt. Eesti koondis kaotas EM-valiksarja play-off-kohtumises kodus Šveitsile 26:34. Kordusmäng peetakse juba homme Šveitsis, kuid võõrsil on suure kaotusseisu tagasimängimine üliraske, kui mitte võimatu ülesanne.

Eesti meeskonnal jäi eile lahendamata probleem nimega Andy Schmid. Kõigest kaks päeva varem Saksamaa tippklubi Rhein-Neckar Löven särgis Meistrite liiga veerandfinaalis pallinud mehe liigutustest ei paistnud grammigi väsimust ning ta tegi Eesti koondise kaitsega, mida vähegi soovis.

Vähe sellest, et Schmid viskas ise kuus väravat, ta lõi ka oma kaaslastele hulgaliselt häid viskevõimalusi ja need ei vedanud oma liidrit alt. Ja nagu sellest kõigest olnuks veel vähe – ühel hetkel sattus Schmid väravasuule ja tegi seal efektse jalgadega tõrje.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles