Viigiline avavaatus jättis pinge õhku

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Euroopa jalgpalli Meistrite liiga veerandfinaalide avakohtumistel jäi kordusmänguks kõik lahtiseks – nii Manchester United ja Müncheni Bayern kui ka Barcelona ja Madridi Atletico mängisid 1:1 viiki.

Kerge eelis on võõrsil löödud värava näol mõistagi Bayernil ja Atleticol. Samas oli tiitlikaitsja Bayerni peatreener Pep Guardiola viigi järel pigem pettunud. Selle põhjustajaks polnud aga mängupilt, vaid väljakukohtunik Carlos Velasco Carballo, kes andis viimasel minutil Bayerni poolkaitsjale Bastian Schweinsteigerile teise kollase ning ühtlasi punase kaardi. Lisaks jääb kaartide tõttu kordusmängust eemale ka Javi Martinez.

Guardiola hinnangul kukkus Wayne Rooney punase kaardi toonud olukorras liiga kergelt. «Rääkisin kohtunikuga. Ta on väga hea kohtunik, kes vilistas terve mängu jooksul väga-väga hästi, kuid punane kaart oli ebaõiglane,» lausus Guardiola. Unitedi peatreener David Moyes jäi mõistagi eri arvamusele. «Minu arust takistas Schweinsteiger Wayne’i määrustevastaselt. See oli kaardi koht,» lausus šotlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles