Hansapäevad kutsuvad noori oma loomingut jagama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Ajastumürgli» nime kandvad Tartu hansapäevad ootavad lasteaialapsi osalema lastelinna kunstinäitusel ja koolinoori rüütliromaani paroodia kirjutamise võistlusel.

««Ajastumürgel» on hansaaegse ja tänapäevase miljöö vahel silda loov koguperefestival, soovime sellega kõnetada nii suuri kui ka väikseid hansahuvilisi. Anname sel aastal nii lasteaialastele kui koolinoortele võimaluse leida endas üles loominguline mürgeldaja,» ütles Tartu hansapäevade projektijuht Jaanus Tepomees.

Hansapäevad ja emakeeleõpetajate selts kuulutasid välja rüütliromaani paroodia kirjutamise võistluse, millest on oodatud osa võtma 9.–12. klassi õpilased üle Eesti. Parimaid töid autasustatakse hansapäevade ajal, 12. juulil ning võidutöö kantakse ette. Võist­lus­töid oodatakse hiljemalt 1. juuniks e-posti teel kon­kurss@han­sa­paevad.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles