Kinnisvara nõustamiskeskus täitis turul olnud tühimiku

, Arco Vara Eesti kinnisvarabüroode juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arco Vara nõustamiskeskuses toimub töö kahes vahetuses – nii päeval kui öösel ja soovi korral teenindatakse anonüümselt.
Arco Vara nõustamiskeskuses toimub töö kahes vahetuses – nii päeval kui öösel ja soovi korral teenindatakse anonüümselt. Foto: Scanpix/CORBIS

Kinnisvara on Eesti inimestele muutunud väga oluliseks ja selle teemaga kokku puutudes tekib palju küsimusi. Sageli ei teata, kust võiks omal käel vastuseid leida.

Sageli usaldatakse kinnisvaraküsimustes naabrit, kes on kuskilt midagi kuulnud, kuid sellistes nõuannetes pole alati täit tõde. Arco Vara püüab anda ööpäevaringse nõustamiskeskuse teenuse kaudu professionaalset nõu abivajajatele.

Üsna tihti ei julge inimesed oma küsimustega juristi või advokaadi juurde minna, sest kardavad näida rumalad. Nõuandetelefonile helistada on tunduvalt lihtsam, see võimaldab küsimuse esitajal soovi korral anonüümseks jääda, kuid samas saada selgitusi või soovitusi, mida konkreetses olukorras teha või kuhu mure lahendamiseks pöörduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles