Rohkem imestamist, vähem vihastamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauaoodatud loomaaia keskkonnahariduse keskuse hoone on valmimas, näitab Mati Kaal ning lubab, et suvel hakatakse samm-sammult loodushariduslikke tegevusi käivitama.
Kauaoodatud loomaaia keskkonnahariduse keskuse hoone on valmimas, näitab Mati Kaal ning lubab, et suvel hakatakse samm-sammult loodushariduslikke tegevusi käivitama. Foto: Toomas Huik

Tallinna loomaaia direktor Mati Kaal teab kinnisvarast ja ehitusturust nii mõndagi, sest loomadele vääriliste elutingimuste tagamise nimel on ta oma pühendumust ja energiat seganud nii mõnessegi betoonitonni.

Tuleval aastal tähistate Tallinna loomaaias oma direktoriameti 40 aasta juubelit, kuigi töötanud olete seal juba 45 aastat. Julgen väita, et Tallinna loomaaed on teie käe all loodushariduse pakkumise kõrval tegelikult riigi ja pealinna suuremaid ning sihikindlamalt juhitud kinnisvaraarendusi. Tunnetate ka ise seda?

See on nüüd küll pisut liialdatud ettekujutus. Eks linnas ja mujal riigiski ole selle aja jooksul ette võetud märksa suurejoonelisemaid üldrahvalikke arendusi, ent sihikindlus on vist küll üsna õige märksõna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles