Pärnu Steffani pitsarestoran toibub hirmsast põlengust

Sirje Niitra
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steffani restorani toitu kiidetakse ning suvel on ukse taga lausa järjekord.
Steffani restorani toitu kiidetakse ning suvel on ukse taga lausa järjekord. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tõenäoliselt kellegi kurja käe tõttu süttinud hoone taastamine pani äri kolmeks kuuks seisma. Uurimine alles käib, seetõttu tuleb kasutada sõna «tõenäoliselt», kuid poisikeste temp see restorani juhataja Ave Kallaste sõnul olla ei saanud.

«See, mis juhtus, oli nii õudne. Ei saa kuidagi aru, miks oleks keegi pidanud meile paha tahtma. Vaenlasi meil omateada ei olnud, võlgu ka mitte. Vaevalt et keegi seda paha pitsa või halva teeninduse pärast tegi. Loodame, et Eesti politsei süüdlase peagi välja selgitab.»

Steffani tööandja ei unustanud kolme kuu jooksul oma töötajaid, makstes palka kodus veedetud aja eest. Ja loomulikult oli kollektiiv alati valmis appi tõttama, kui abikäsi tarvis oli. Aga, mis põhiline, kliendid tulid tagasi, sest igatsesid oma lemmikkohta. «See, et olime nii oodatud, teeb südame soojaks,» lausub Kallaste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles