Tormituul võib nädalavahetusel häirida Hiiumaa laevaliiklust

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev St.Ola
Parvlaev St.Ola Foto: Saaremaa Laevakompanii

Hiiumaa liinil võib olla laevaliiklus laupäeval ja pühapäeval tormituulest häiritud.

Ilmaennustuse kohaselt puhub Väinamerel laupäeval ja pühapäeval tuul puhanguti kuni 20 m/s, vahendas ettevõtte pressiesindaja.

Selliste tuuletingimuste korral sõidab Rohuküla-Heltermaa liinil ainult Muhumaa, St. Ola ja Harilaid sõita ei saa. Ainult ühe laeva liiklemise korral toimuvad reisid ühest sadamast iga nelja tunni järel. Vedaja võtab tarvitusele kõik endast oleneva, et tagada korrapärane liiklus liinil.

Ilmaprognoosi täitumisel ja ühe laeva liiklemise korral on pühapäevaks planeeritud parvlaev Muhumaale tihendatud sõidugraafik, et vähendada üldjärjekordade ooteaegu sadamates.

Orienteeruvad väljumisajad, see tähendab, et laev ei välju enne toodud kellaaega, Heltermaalt on 8.30, 11.30, 14.30, 17.30 ja 20.30 ning Rohukülast 10.00, 13.00, 16.00, 19.00 ja 22.30.

E-piletid kehtivad piletil toodud kellaajast lähimal eelneval ja järgneval reisil. See sõidugraafik käivitub juhul, kui St. Ola tugeva tuule tõttu ei sõida. OÜ Väinamere Liinid palub jälgida operatiivset infot www.tuulelaevad.ee liikuval inforibal. Firma vabandab ette ilmastikust tingitud võimalike ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles