Suvi stardib tänavu toiduga

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emajõe Festi korraldajad Joel Ostrat (vasakult), Hannes Soosaar ja Aivo Allik (pildilt on puudu Ailer Mõtsar) uurisid Tartu läbi, kuid Näituste messikeskusest paremat kohta festivali korraldamiseks ei leidnud. Seal on ümberringi telkide jaoks piisavalt tühja maad ja kui ilm peaks halvaks pöörama, saab sisse vihmavarju minna.
Emajõe Festi korraldajad Joel Ostrat (vasakult), Hannes Soosaar ja Aivo Allik (pildilt on puudu Ailer Mõtsar) uurisid Tartu läbi, kuid Näituste messikeskusest paremat kohta festivali korraldamiseks ei leidnud. Seal on ümberringi telkide jaoks piisavalt tühja maad ja kui ilm peaks halvaks pöörama, saab sisse vihmavarju minna. Foto: Margus Ansu

Maikuu lõpus, kui on juba soe, aga inimesed pole Tartut veel suveks hüljanud, toimub esimest korda suur koguperefestival, kus põhirõhk on toidul ja kuhu oodatakse külalisi üle Eesti.

Emajõe toidu- ja õllefestivali idee sündis väiksel seltskonnal eelmise aasta augustis, kiirelt algasid läbirääkimised ja umbes kümne kuuga sündis üritus, mille sarnast Lõuna-Eestis veel ei ole.

Üks korraldajaid, restoraniärimees Joel Ostrat kinnitas, et kuigi festivali nimes on õlu, on see pigem sponsorite rõõmustamiseks ja joomaüritust sellest kindlasti ei tule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles