Saalihoki naised võitsid lõpuks tiitli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalihoki naisteliiga kohamängudes on EMÜ SK võidelnud viis hooaega, aga kuldseid medaleid ega suurimat karikat auhinnakapis varem ei olnud. Peatreener Talis Mölderi sõnul paistis viimases mängus erakordselt välja mängijate suur tahe ja täielik keskendumine.
Saalihoki naisteliiga kohamängudes on EMÜ SK võidelnud viis hooaega, aga kuldseid medaleid ega suurimat karikat auhinnakapis varem ei olnud. Peatreener Talis Mölderi sõnul paistis viimases mängus erakordselt välja mängijate suur tahe ja täielik keskendumine. Foto: Meelis Aab

Juba soojendust saatnud fännide pasunad ja trummipõrin ei vaikinud laupäeval maaülikooli spordihoones hetkekski ja eufooriaks oli ka põhjust – 7:2 võiduga Sparta spordiseltsi üle vormistas Tartu naiskond end esimest korda ajaloos Eesti meistriks.

Kuldmedalile jõudmiseks kulus kolme võiduni peetud finaalseerias neli mängu. Esimese mängu võitsid tartlannad võõrsil 4:2, kodus peetud mäng nii hästi ei õnnestunud ja Sparta viigistas seeria 3:1.

Võõrsil mängitud kolmas kohtumine oli finaalile omaselt ülimalt tasavägine ning leidis lõpplahenduse alles viis sekundit enne lõpuvilet, kui tartlannade Reti Väärti ja Edith Pärniku koostööst sündis võiduvärav ja tabloole jäi tulemus 3:2.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles