Metsa alla tekib üha uut rämpsu

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana-Ihastesse Kiigemäe tänava äärde metsa toodud auto vanade plastosade, rõivaste ja majapidamises tekkinud prügi hulgas oli ka ümbrik aadressi ja nimega.
Vana-Ihastesse Kiigemäe tänava äärde metsa toodud auto vanade plastosade, rõivaste ja majapidamises tekkinud prügi hulgas oli ka ümbrik aadressi ja nimega. Foto: Kristjan Teedema

Kuigi tartlastel peavad olema prügikastid ning linnas on avalikud pakendi- ja klaasikonteinerid, jätkub rämpsu vedamine kõrvalistesse kohtadesse. Hiljuti tekkisid võimaliku reostaja andmetega prügihunnikud Vana-Ihastesse ja Hiinalinna.

«Hämmastav ja täiesti arusaamatu, et ikka on inimesi, kes prügi metsa alla veavad, prügikastid on ju olemas,» ütles Vana-Ihastes Kiigemäe tänavas elav Kuldar Aavik.

Pühapäeval poodi minnes märkas ta, et Kiigemäe tänava kõrvale on metsa alla sokutatud kolm tavalist kilekotti rämpsuga, lisaks on sinna lahtiselt pandud päevinäinud roheline plastkauss, osa uksekellast ning veel üht-teist majapidamises ülejäänud kraami.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles