Selver jäi liidrita, aga võitis mängu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Orav (rünnakul).
Oliver Orav (rünnakul). Foto: Toomas Tatar

Hindrek Pulgata jäänud Selver pööras kaotusseisu võiduks

Tallinna Selverit tabas võrkpalli Eesti meistrivõistluste finaalseeria teise kohtumise eel suur tagasilöök, sest meeskonna liider, diagonaalründaja Hindrek Pulk väänas mängueelsel treeningul põlve ja tema jaoks on hooaeg lõppenud. Vaatamata liidrikaotusele suutis Selver 0:2 kaotusseisust välja tulla ja 3:2 võita ja seeria 1:1 viigistada.

Vigastatud Pulga asemel alustas Selveril diagonaalründaja kohal 18-aastane Oliver Orav, kes tegi korraliku esituse. Avageimi asus Selver kodusaalis Orava rünnakust 8:7 juhtima. Tartu jõudis 15:15 viigini ning Kristo Kollo serviäss viis tartlased esimest korda juhtima 16:15. Edasi liiguti punkt punktis, kuni Kollo lõi auti ja Selver sai 21:19 ette. Tartu jõudis Robert Tähe rünnakutest 23:23 viigini, 26:25 pääses omakorda ette Tartu ning geimi lõpetas Renee Teppani serviäss 27:25 Tartule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles