Annelinna kerkib suveks uus spordiväljak

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TajuRuumi projekteeritud mänguväljakule tulevad korvpalliväljak, jalgpallisein, lauatenniselauad ja välitreeninguvahendid. Rajatakse rula- ja tõukerattaalad. Üle jalakäijate kiire on kavandatud ka väiksematele lastele mõeldud loova tegevuse ala, mis valmib tulevikus.
TajuRuumi projekteeritud mänguväljakule tulevad korvpalliväljak, jalgpallisein, lauatenniselauad ja välitreeninguvahendid. Rajatakse rula- ja tõukerattaalad. Üle jalakäijate kiire on kavandatud ka väiksematele lastele mõeldud loova tegevuse ala, mis valmib tulevikus. Foto: eskiis

Annelinna jalakäijate kiirte ristumiskohta ehitatakse juba eelolevaks suveks uus mitmesuguseid sportimisvõimalusi pakkuv puhkeala. Tulevad korvpalliplats, rulaala ja välitreeninguvahendid.

Kaunase puiestee 58a endiste pallimänguplatside asemele ehitatakse uus korvpalliväljak ja jalgpallisein, paigaldatakse lauatenniselauad ja välitreeninguvahendid. Samuti rajatakse alale rula- ja tõukerattaalad. Umbes 2800 ruutmeetri suurusele spordiväljakule tulevad ka uued pingid ja prügikastid ning jalgrattahoidikud.

Mänguväljaku projekteeris TajuRuum OÜ. Projekteerimisfirma maastikuarhitekt Terje Ong ütles, et kavandatav väljak on mitmes mõttes uuenduslik. «Kui rääkida Annelinna keskkonnast, siis see on esimene terviklikult lahendatud väliruum,» lausus Ong.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles