Talgulisi ootavad prügihunnikud

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiinalinna Ida tänavale potipõllumeeste aiamaade külje alla on vana rämpsuhunniku otsa kasvanud teist sama suur prügimägi, kus leidub nii plasti, rehve ja klaasi kui ka hapukapsast.
Hiinalinna Ida tänavale potipõllumeeste aiamaade külje alla on vana rämpsuhunniku otsa kasvanud teist sama suur prügimägi, kus leidub nii plasti, rehve ja klaasi kui ka hapukapsast. Foto: Margus Ansu

Jaamamõisa linnajaoks nimetatud Hiinalinnas pole uuest ajast ikka mingit märki ning esmaspäeval algavatel heakorratalgutel hakkavad vabatahtlikud seal ja mujalgi linnas rookima rämpsuhunnikuid.

Nurgadiivan, WC-potid, rehvid, plasti- ja klaasitükid vahivad endise sõjaväelennuvälja külje all Ida ja Lääne tänavas vastu kõikjalt, nagu poleks siin kunagi koristatud. Neisse kõrvalistesse uulitsatesse võsa vahele ning iga väiksema tee äärde on tartlased viimasel aastal jälle hulga uut prügi vedanud.

Vana diivani kõrval vedelevast mitmest paarist üsna heas korras peentest naistekingadest ning 107-sentimeetrise diagonaaliga 3D-teleri pakendist võib järeldada, et prügitajad pole kehval järjel inimesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles