Eesti Energia suutis õlitehase tööle saada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Energia on pärast pikka viivitust lõpuks stabiilselt tööle saanud oma Auvere Enefit280 õlitehase. «Seda võib nimetada juba stabiilseks tööks. Nii kaua kui ta praegu on töötanud, ei ole ta kunagi varem töötanud,» kommenteeris Eesti Energia juhatuse esimees Sandor Liive.

Tehase minimaalse stabiilse töö eesmärk on 72 tundi ning see peaks Liive sõnul täis saama homme õhtul kell kuus. «Ei tahaks ära sõnuda, aga kui enne oli nii, et masin dikteeris meile, kas ta töötab või mitte, siis nüüd dikteerime meie talle,»  rääkis Liive.

«72 tundi järjest tööd on stabiilse töö oluline etapp. Kui tehas kolm ööpäeva järjest ilma tõrgedeta käib ja õli tuleb, on see oluline kinnitus, et kõik põhisõlmed töötavad hästi,» lisas Liive. «Varem on ikka olnud, et töötab tunnikese ja siis jääb midagi umbe või kinni, aga praegu asi töötab stabiilsel režiimil.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles