Lauri Luik esitati riigikogu kultuurikomisjoni esimehe kandidaadiks

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Luik.
Lauri Luik. Foto: Liis Treimann / Postimees

Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni koosolekul otsutati täna konsensuslikult esitada uueks kultuurikomisjoni juhikandidaadiks Lauri Luik.

Reformierakonna fraktsiooni esimehe Kristen Michali sõnul on Lauri Luik vaatamata noorele eale arvestatavate kogemustega parlamendisaadik.

Senine kultuurikomisjoni esimees Urmas Klaas (Reform.) sai Tartu linnapeaks.

1931 häälega Lääne, Saare- ja Hiiumaa valmisringkonnast Riigikokku valitud Lauri Luik on Hasartmängumaksu Nõukogu esimees ja Eesti Koolispordi Liidu president.

Riigikogu sotsiaaldemokraatliku fraktsiooni kuuluv Rannar Vassiljev (SDE) sai üleeile rahanduskomisjoni esimeheks. Õiguskomisjoni esimeheks sai Neeme Suur (SDE) ja aseesimeheks Marko Pomerants (IRL).

Keskkonnakomisjon valis oma esmaspäevasel istungil komisjoni esimeheks Rainer Vakra (SDE) ja aseesimeheks Erki Noole (IRL). Sotsiaalkomisjoni esimeheks sai Heljo Pikhof (SDE) ja aseesimeheks Margus Tsahkna (IRL). Majanduskomisjoni esimehena jätkab Kaja Kallas (Reform.). Aseesimeheks valiti Toomas Tõniste (IRL).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles