Torustiku remont häirib Aleksandri tänava liiklust

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval algavate remonditööde plaan näeb ette uuendada torustik umbes 200 meetri pikkusel Aleksandri tänava lõigul Lao ja Aida tänava vahel. Tööd on kavas lõpetada mai lõpuks.
Esmaspäeval algavate remonditööde plaan näeb ette uuendada torustik umbes 200 meetri pikkusel Aleksandri tänava lõigul Lao ja Aida tänava vahel. Tööd on kavas lõpetada mai lõpuks. Foto: Kristjan Teedema

Veebruarikuisest avariist ajendatuna hakkab Fortum Tartu tuleval nädalal välja vahetama kaugkütte magistraaltoru Aleksandri tänava lõigul, kus asub ka päästedepoo.

Fortumi teatel algavad eeltööd esmaspäeval. Senine magistraaltoru pärineb 1976. aastast, vanuse tõttu võib see soojusvõrgu oluline tuiksoon põhjustada häireid kogu soojatootmise süsteemile. Selle toru väljavahetamine oli suvel plaanis, kuid 21. veebruari hommikul avastati torus tõsine leke, mis halvas soojusvarustuse enamikul kaugküttetarbijatel.

Siis uuendati soojusvarustuse tagasi saamiseks kiiremas korras umbes 60 meetrit torustikku. Ülejäänud toru uuendus plaaniti teha esimesel võimalusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles