Muinsuskaitseameti peadirektor soovib ametist lahkuda

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muinsuskaitseameti peadirektor Kalev Uustalu.
Muinsuskaitseameti peadirektor Kalev Uustalu. Foto: Marko Saarm / Sakala

Muinsuskaitseameti peadirektor Kalev Uustalu teatas täna soovist ametist lahkuda.

Uustalu avaldas soovi lahkuda muinsuskaitseameti peadirekori ametist alates esimesest augustist ja kultuuriministeerium otsustas avalduse rahuldada, ütles ministeeriumi pressiesindaja Katrin Arvisto BNSile. Arvisto avaldas lootust, et Uustalu soovib siiski jätkata tööd kultuurivaldkonnas.

Kalev Uustalu on lõpetanud 1978. aastal Tartu Ülikooli ajaloo erialal, töötanud ajalooõpetajana, ehitusettevõtte juhatuse esimehena ja riigikantselei sümboolikaosakonna juhatajana. Muinsuskaitseameti juhina töötab Uustalu aastast 2006.

Muinsuskaitseamet on kultuuriministeeriumi valitsemisalas tegutsev asutus, mille põhiülesanne on muinsuskaitsetöö korraldamine, riikliku järelevalve teostamine mälestiste ja muinsuskaitsealade üle, kultuurimälestiste riikliku registri pidamine ning kultuuriväärtuste väljaveotaotluste läbivaatamine ja lubade väljastamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles