Köögi asemel murule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ja mis meil siin taskus on? Eesti jalgpallikoondise peatreeneri Magnus Pehrssoniga tegeleb Baltmani tõeline aare Veiko Lindre, mees nagu elav ülikonna-aabits. Ta teenindab Baltmani eritellimusülikonna kliente juba aastakümneid.
Ja mis meil siin taskus on? Eesti jalgpallikoondise peatreeneri Magnus Pehrssoniga tegeleb Baltmani tõeline aare Veiko Lindre, mees nagu elav ülikonna-aabits. Ta teenindab Baltmani eritellimusülikonna kliente juba aastakümneid. Foto: Mihkel Maripuu

Risto Berendson võtab Eesti esimese ajakirjanikuna üks ühele ette meie jalgpallikoondise uue, rootslasest peatreeneri. Kes jääb peale?

Magnus Pehrs­son, Eesti jalgpallikoondise treenerina sel nädalal sajanda tööpäevani jõudnud rootslane, ei teadnud varem Eestist peaaegu mitte midagi.

Ja ta olevat veidi ärevil. Ta pole varem meie ajakirjandusele eraldi intervjuud andnud, väidetakse Pehrssoni leerist mulle enne temaga kohtumist. See toimub Baltika kvartalis, kus rootslane sobitab endale parajasti selga Eesti koondise toetaja Baltmani ülikonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles