Ivi Eenmaa: Milleks Tallinnale munitsipaalpank?

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivi Eenmaa.
Ivi Eenmaa. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimehe Ivi Eenmaa sõnul ei ole tallinlastel vaja munitsipaalpanka ning seda raha, mida keskerakondlik linnavalitsus soovib panga loomiseks kulutada, vajaksid palju rohkem näiteks linna laste huviringid ja lasteaiad.


«Tallinna linnavalitsuse plaan hakata rajama munitsipaalpanka on poliitiline aktsioon, millega soovitakse kas milleltki muult tähelepanu kõrvale juhtida või keskerakondlastele järjekordselt sooje kohti luua,» ütles Eenmaa. «Linn kavatseb kulutada 50 000 eurot, et luua sihtasutus, mis hakkaks munitsipaalpanka rajama. Neid vahendeid vajaksid meie laste huviringid ja lasteaiad palju rohkem.»

Eenmaa sõnul on linnapea taoline tegevus küsitav ja veider. «Miks üldse peab kohalik omavalitsus hakkama panka rajama? Tallinna linnal on palju seadusjärgseid ülesandeid, millest paljud on täitmata, näiteks pole tänaseni lasteaiajärjekordi suudetud kaotada. Panga rajamise asemel tuleks esmajärjekorras tegeleda nende lahendamata jäänud probleemidega, mitte otsida asendustegevusi.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles